Logisztikus és mérnök testvérpárként az egészséges életmód és
ételek-italok iránti elkötelezettségünktől vezérelve kezdtünk bele a családi gazdálkodásba,
aminek első lépeseként házi szörpöket készítünk. Mezőgazdasági kistermelőként szörpjeinket és
lekvárjainkat kizárólag saját termesztésű gyógynövényekből és gyümölcsökből készítjük.
Családi birtokunk Nógrád megyében Tolmácson,
a Lókos-patak völgyében helyezkedik el. A birtokot 2014-ben kezdtük el kiépíteni korábban szüleink
révén kárpótlásként visszakapott területen és 2017-ben jelentünk meg tartósító- és adalékszer
mentes gyümölcs és gyógynövény szörpjeinkkel, "A mi szörpünk"-kel.
Szörpjeink cukorral és édesítőszerrel (stevia-val) is elérhetőek,
így ötvözzük a hagyományt és mai kor igényeit. Készítésük során igyekszünk a lehető
legjobban megőrizni a gyümölcsök eredeti ízét, valamint a kíméletes hőkezelésnek
köszönhetően az ásványi anyag és vitamin tartalmát.